Top 3 cele mai APRECIATE smartphone-uri ale momentului

Trăiești în plină eră tehnologică în care invențiile și lansările de produse care îți pot face viața mai ușoară sunt la ordinea zilei. Competiția între companiile mai mici sau mai mari este, de asemenea, remarcabilă din toate punctele de vedere, ducând la ridicarea permanentă a standardelor de performanță și la lansări frecvente de produse îmbunătățite. 

În acest nou context, telefoanele mobile sunt nu doar cele mai căutate device-uri, cât și cele care echilibrează piața de tehnologie datorită sistemelor tot mai avansate pe baza cărora funcționează. Telefonul nu mai este folosit doar pentru a face apeluri. Din contră, acestea devin tot mai rare, odată înlocuite de alte metode de comunicare precum mesajele vocale sau video, imaginile sau aplicațiile online care îți permit să comunici fără probleme la distanță, așa cum sunt Whatsapp, Skype sau Facebook Messenger. Astăzi îți poți chiar personaliza telefonul cu husele pentru Samsung J3 de la Lerato, ce transformă orice modele în adevărați competitori pentru ultimele smartphone-uri.  Pentru a fi apreciat, însă, orice smartphone trebuie să îndeplinească mai multe funcții concomitent, să aibă camere de fotografiat excelente capacitate impresionantă a memoriei și nu în ultimul rând, un design atrăgător. 

Fie că ești în căutarea unui telefon performant pe care să ți-l achiziționezi ori vrei doar să afli noutățile în domeniu, în acest articol găsești topul celor mai apreciate și vândute telefoane la nivel mondial: 

1. Lansat în septembrie 2017 pentru a celebra 10 ani de la lansarea primului iPhone, iPhone X a adus Apple câștiguri enorme, subclasând variantele 8 și 8 Plus, scoase pe piață în același timp, în ciuda prețului foarte ridicat. Cu această ocazie, s-au adus îmbunătățiri considerabile celui mai cunoscut smartphone din lume,

 cu un ecran mult mai mare, de 5,8”, o cameră foto-video îmbunătățită, de 12MP  și recunoaștere facială pentru deblocarea sigură a telefonului. Cu o tradiție de un deceniu și sute de milioane de telefoane vândute în toată lumea, Apple și-a păstrat renumele de lider inovativ al pieței.

2.  În strânsă competiție cu primul clasat se află Samsung S9, ultimul model de telefon inteligent lansat de compania sudcoreeană. Acesta impresionează prin ecranul și culorile deosebite pe care le capturează cu ajutorul camerei cu funcții performante variate. Realitatea augmentată pe care o pune la dispoziția cumpărătorilor este una dintre atracțiile acestui telefon, care oferă și numeroase posibilități de protejare a informațiilor personale, un factor decisiv care influențează mulți cumpărători. Dacă te numeri printre norocoșii posesori ai unui Samsung, intră pe www.LERATO.ro și protejează-l, la rândul tău, corespunzător. Prin caracteristicile tehnice unice, Samsung a reușit din nou să revoluționeze domeniul tehnologiei mobile, motiv pentru care se regăsește în topul celor mai buni.

3. Câștigând tot mai mult teren, Huawei a lansat recent modelul P20, cel mai sofisticat din gama sa. Nu cu una, nici cu două, ci cu 3  camere foto-video revoluționare, de 40, 20 si 8 MP, acesta ridică
din nou standardele. De asemenea, bateria acestui telefon este mai puternică și se încarcă, totodată, mult mai rapid, ceea ce aduce, cu siguranță, un alt avantaj acestui smartphone foarte asemănător unui iPhone X, dar pe care îl găsești la un preț considerabil mai mic. Cu siguranță, este telefonul care se va impune pe  piața mondială în scurt timp.

 

Alege să fii în pas cu tehnologia și optează pentru oricare dintre aceste telefoane, dacă îți dorești să profiți de experiențe unice în mediul virtual și să surprinzi realitatea în cadre foto impresionante! 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu