Cerceii din argint, accesoriul care evidențiază trăsăturile feminine

Femeile își doresc să-și pună în valoare ținuta în fiecare zi, nu doar la ocazii speciale. De aceea, aleg cu grijă accesoriile pe care le asortează cu piesele vestimentare.  De multe ori, acestea petrec ore în șir în fața unui dulap cu haine, neștiind ce să poarte. Odată ce au ales cu ce să se îmbrace, le vine foarte ușor să aleagă bijuteriile pe care le vor asorta la outfituri. 
Fie că sunt din argint, fie că sunt ornați cu pietre sau că au alte motive decorative, cerceii nu pot lipsi din colecția de bijuterii a unei femei. Aceștia pun accent pe feminitate și sunt o expresie a personalității purtătoarei.

Industria bijuteriilor s-a extins mai ales în zona online, astfel că în ziua de azi, se pot găsi o sumedenie de modele pentru toate gusturile la prețuri potrivite pentru oricare buzunar.

De unde pot cumpăra cercei din argint online
 
Dacă ai aruncat o privire în cutia cu bijuterii și ți se pare că ai avea nevoie de o nouă pereche de cercei, vizitează website-ul magazinului Ariki Bijoux. Ulterior, poți comanda foarte ușor de pe site, economisind timpul pe care l-ai aloca colindatului prin magazine. În plus, prețurile sunt accesibile și sunt cuprinse între 20 și 250 lei, în funcție de modelul dorit.

Cerceii din argint sau cu pietre ? Ce model să aleg?
 
Cerceii din argint reprezintă o alegere clasică potrivită multor ținute vestimentare ce nu se va demoda niciodată. Aceste bijuterii sunt apreciate mai ales de către femeile distinse, care adoptă un stil bine definit și care doresc să pună în valoare aceste trăsături ale bunului gust cu discreție și rafinament. 

Dacă ești o fire independentă și nonconformistă poți opta pentru o bijuterie modernă cu un design deosebit, lucrată cu finețe și delicatețe precum cerceii cu pietre semiprețioase precum sunt cei confecționați din Paua Shell.

Ce este Paua Shell?

Paua Shell este cochilia unei moluște ce poate ajunge la o lungime de cca. 20 cm. Paua se găsește în marea nepoluată de pe coastele meridionale ale Noii Zeelande și este comestibilă, fiind foarte apreciată local ca o specialitate tradițională. Pentru îndepărtarea crustei de calcar marin de deasupra cochiliei se utilizează o metodă specială de curățare. Ulterior, cochilia este mai apoi tăiată și prelucrată pentru a fi montată pe bijuteriile deosebite de la Ariki Bijoux. 

Scoica Paua reprezintă un simbol al prosperității, al abundenței, al puterii și al fertilității. De asemenea, există credința conform căreia persoanele care poartă această piatră vor deveni mai norocoase și se vor bucura de protecție pe parcursul călătoriilor, mai ales pe mare.

În Noua Zeelanda, această scoică este considerată comoară națională. Fiind un dar al mării, se spune că preia din calitățile pe care le are apa – sensibilitate, puritate, fluiditate, transmițând adesea purtătoarei o stare de pace, liniște și relaxare.

Indiferent de mărimea cerceilor, de designul pe care îl au sau de materialul din care sunt confecționați, cerceii fac parte din gama celor mai îndrăgite bijuterii. Femeile adoră cerceii din argint pentru că le pun în evidență trăsăturile feței și îi pot accesoriza cu ușurință atât la ținutele de zi cu zi, cât și la ținutele destinate unor ocazii speciale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu