Curs la distanta de inspector de resurse umane, 6

Au trecut sarbatorile, s-a terminat vacanta, s-au deschis scolile si incet incet trebuie sa ies si eu din letargia de Craciun. Am inceput si munca si nu in ultimul rand scoala. Bine macar ca nu e scoala in sensul clasic, adica locatie fizica, e curs la distanta, adica pot sa invat direct din pat. Oricand si oriunde.
  
Asta inseamna ca nu ma preseaza nimeni, dar daca merg pe principiul acesta ma apuca delasarea totala, asa ca am hotarat ca e vremea sa deschid si cel de-al 6-lea modul al cursului la distanta inspector de resurse umane de la Eurocor

In lectiile 11 si 12 subiectul principal este Salarizarea. Fix ce ne intereseaza pe noi ca angajati: banii pe care ii primim si eventualele beneficii, gen prime, zile libere si alte bonusuri. Iar daca gandim din prisma angajatorului inseamna mai mult decat valoarea angajatului in functie de ceea ce ne poate el oferi. 

Taxe si impozite, salarii  in acord colectiv daca este cazul, salariu pe baza orelor de munca prestate, pe ore suplimentare, pe ture de noapte, spor de vechime, spor de pericol, zile libere, fie ele nationale sau pentru ocazii speciale si multe altele despre care veti citi in aceste 2 lectii daca veti urma cursul la distanta de inspector de resurse umane de la Eucoror!


Pana la sfarsitul lunii ianuarie (2018) Eucocor ofera o reducere de 25% pentru cursurile achizitionate in ritm lunar si o reducere de 55% pentru valoarea intregului curs daca este platit intr-o singura transa, oferta valabila pentru toate cursurile din programa Eucocor! 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu