3 idei de tinute inedite pentru Toamna anului 2017!


Asa-i ca nu iti vine sa crezi cat de repede a trecut vara? Ei bine, toamna, de regula, obisnuieste sa surprinda mereu si sa se instaleze an de an, atunci cand tu te astepti cel mai putin si, evident, cand esti mai nepregatita ca oricand. 

Totusi, nu este cazul sa te lasi coplesita de temperaturile mai scazute ca de obicei. Ia partea plina a paharului si gandeste-te ca a venit vremea sa iti schimbi garderoba si sa o adaptezi conform trendului actual. Iar daca inca nu ai nicio idee despre cum sa faci asta, in randurile urmatoare vei descoperi 3 propuneri de outfit-uri pe care sa le scoti la plimbare toamna asta.

Iata cum sa fii la moda in sezonul rece:

 1. Toamna asta fii in trend cu o tinuta all jeans. Denimul este foarte apreciat si anul acesta de catre designeri, asa ca profita de asta si alege cele mai frumoase articole vestimentare confectionate din jeans din garderoba ta. Opteaza pentru o pereche de blugi cu talie inalta, o jacheta oversized si, evident, o geanta casual care sa completeze perfect tinuta. Daca vrei, poti purta si o salopeta din denim. In materie de genti descopera genti modele casual in noua gama Melimeloparis si alege-o pe cea menita sa adauge un plus de stil outfit-ului tau. Mergi direct in magazin ori citeste aici despre livrare pe site-ul magazinului. Cu siguranta, vei gasi exact ceea ce iti doresti!

 2. Se poarta, in continuare, trenciurile in nuantele toamnei: galben mustar, crem sau violet. De aceea, asigura-te ca vei avea cel putin un model in garderoba pentru toamna anului acestuia. Il poti purta alaturi de o fusta tip creion cu talie inalta, o helanca si o pereche de botine elegante. In materie de accesorizare, poarta pe cap o bentita crosetata. Iata, deci, cat de simplu poti intra cu dreptul in noul sezon!

3. Puloverul oversized e inca in trend, asa ca poarta-l alaturi de o camasa in carouri pe dedesubt. In partea de jos, alege o pereche de jeansi simpli, comozi, perfecti pentru toamna. Iar daca in sezonul rece tot ce iti doresti este sa te simti confortabil, poarta in picioare o pereche de adidasi ori tenisi cu talpa inalta. Ca accesorii, e de ajuns un rucsac din piele caruia sa ii atasezi un breloc dragalas, caci, fara indoiala, rucsacul inca si-a pastrat pozitia fruntasa in preferintele designerilor fashion. Asadar, ai pregatita o tinuta casual impecabila, numai buna de mixat toamna aceasta!

Asadar, acum ca ai la indemana 3 idei cel putin interesante de tinute pentru toamna aceasta, afla ca nimic nu iti mai sta in cale, pentru a avea un inceput de sezon perfect. Tot ce trebuie sa stii este ca ai libertatea de a-ti lasa imaginatia sa zboare, mai ales in materie de fashion, acolo unde poti crea tinute menite sa te scoata din anonimat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu