Reduceri de Black Friday la Bottega Verde

BottegaVerde.ro este un magazin online care comercializeaza produse cosmetice naturale, pe baza de plante,  cu o istorie de 40 de ani in spate inceputa in Italia, care are acum filiale in mai multe tari din toata Europa. In tara noastra nu au inca un magazin fizic, dar daca ajungeti in Pienza, Italia puteti vizita primul magazin Bottega Verde inaugurat inca din 1972. 

BottegaVerde.ro pregateste reduceri promotionale de Black Friday care vor avea loc in doua weekend-uri din luna Noiembrie si anume: 18-20 Noiembrie si 25-27 Noiembrie.  
Reducerile ce vor fi anunțate vineri sunt de până la 80%!!!

Cu aceasta ocazie iti poti reface stocul de cosmetice si cel de cadouri pentru Craciun. Eu prefer sa cumpar majoritatea cadourilor pentru familie si prieteni acum de Black Friday pentru ca ofertele sunt de nerefuzat. 

Ca sa evitati toata nebunia serverelor picate si a site-urilor care merg greu de la traficul enorm generat de aceste reduceri, va recomand sa va creati cont de pe acum pe BottegaVerde.ro ( si pe orice alt site de pe care aveti intentia sa cumparati), sa va alegeti produsele preferate, sa le puneti in wishlist iar in perioada reducerilor doar verificati daca va plac promotiile, puneti in cos cumparaturile si asteptati curierul! 

Eu am pus ochii pe cateva seturi cadou: unul il opresc eu, restul sunt de oferit in dar prietenelor. 

Preturile sunt destul de avantajoase, cu 50 de lei cumparati minim 2 produse ambalate frumos, gata de oferit in dar, iar pentru cine are un buget mai mare optiunile sunt nelimitate.


Printr-o donatie de 5 sau 25 de lei poti sustine campania Frumusetea este in tine care are ca scop impadurirea terenurilor din sudul Romaniei.  In schimbul donatiei iti poti alege una din cele 4 ilustratii realizate de Liliana Arnaut sub forma de magnet sau sacosa personalizata. Faptele bune sunt rasplatite de BottegaVerde.ro cu vouchere cadou valabile in magazinul online.   
Ati pregatit deja wish-list-ul? Spor la cumparaturi! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu