Lotiune tonica demachianta Anian, Review

Cred ca de un an de zile ma chinui sa termin lotiunea tonica demachianta de la Anian, iar acum mai am putin si vad luminita de la capatul tunelului. Singurul motiv pentru care nu am intins mana prea des dupa ea este parfumul dulceag flora; de la care simt uneori ca mai ia durerea de cap. Mirosul nu persista pe piele, dar il simt in momentul folosirii si ma enerveaza maxim. Bineinteles ca asta tine de gusturile mele, nu judecati produsul dupa aroma, ca mine.
E posibil sa va induca putin in eroare fotografiile mele cu acest produs deoarece ca nu se vede efectiv lichidul, care are o culoare roz si se vedea prin sticla de plastic alb pentru ca abia mai am un deget de apa tonica in sticla.  
Mi se pare cam inselatoare denumirea de "lotiune tonica demachianta" pentru ca nu poti folosi doar acest produs pentru demachiere, trebuie folosit un demachiant clasic sau o apa micelara, un gel de curatare, ceva mai puternic. Lotiunea tonica vine in completarea demachiantului, eliminand eventualele resturi de machiaj, dar denumirea aceasta mie imi sugereaza ca poate fi folosit singur pe post de demachiant. In descrierea oficiala a celor de pe TrioDeluxe scrie ca are rolul de a hidrata  si de a reechilibra ph-ul pielii, deci nici vorba de demachiere propriu-zisa. Posibil sa fie vreo incurcatura cu traducerea numelui sau pur si simplu ii inteleg eu gresit titulatura. Ma enerveaza chestia asta, nu ca ar avea o importanta vitala, dar totusi ... Ideea principala e ca lotiunea tonica trebuie folosita in completarea unui produs de demachiere. You get the point! 

Acum ca sa zic cateva vorbe doar despre produs: se foloseste dupa demachiere, dimineata si seara, pe fata si gat, nu contine alcool deci nu usuca pielea, dar nici nu simt vreo senzatie de hidrare chiar daca are proteine, glicerina si castor oil, nu lasa pielea lipicioasa, nu am avut efecte adverse ( in afara de durerea de cap de la parfum ) . Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti cu apa din abundenta. Eu am reusit performanta sa imi intre in ochi si ustura groaznic. 

Sistemul de dozare e bunicel, nu se iroseste produs, dar in caz de calatorii trebuie lipit cu banda adeziva altfel riscati sa se verse in bagaj. 

Flaconul de 250 ml costa 20 de lei si il gasiti pe triodeluxe.ro Este un produs ok cu un pret decent, destul de spornic si valabil un an de zile de la data primei utilizari. Ce parere aveti despre el daca l-ati incercat? 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu