Targul de cadouri #Dichisar de Florii

#Dichisar de Florii va avea loc în weekend-ul 23 - 24 aprilie, intre orele 10:00-20:00 in mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, dupa Starbucks Unirii). Intrarea este gratuita!

Absolut toate produsele pe care le veți găsi sunt lucrate manual de creatori români tineri și talentați, dați join evenimentului Facebook pentru a descoperi toate produsele  aici 

Daca aveti obiceiul de a cumpara cadouri pentru apropiati cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, va las mai jos cateva recomandari: 

#Dichisar împlinește 1 an și are peste 100 de cadouri de dat!
“Tombola cu Multumim” e modul creatorilor #Dichisar de a-i răsplăti pe toți cei ce susțin handmade-ul românesc. Cumpără orice, trage un bilețel câștigător și pleci acasă cu încă o pungă de cadouri!
  
Pe langa cadouri, va puteti bucura de coltul cu muzica buna, bere romaneasca, dulciuri si cafea. Sau va puteti rasfata cu un tatuaj cu henna sau coafuri impletite. 

Despre seria de evenimente Dichisar
Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți foarte atent selecționați și piperate cu acțiuni fun din sfera beauty&lifestyle.
 
Cu sprijinul:

Si suportul media al:





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu