Concurs cu produse Ropharma

Inca e cald si frumos afara, dar seara tarziu simt miros de toamna in aer. Nu sunt pregatita sa renunt la vara, dar incet incet ma pregatesc mental de frig, vant si ploi. Incep de acum sa caut informatii despre vitamine si diverse produse care sa ma ajute sa ocolesc sau in cel mai rau caz sa trec cu bine de melancolia de toamna si a racelilor datorate schimbarilor bruste de temperatura. 

Ropharma vine in ajutorul nostru cu suplimentul alimentar  Activit Colostru Premium, un produs cu un continut unic de colostru bovin si vitamina C care activeaza si regleaza functia imunitara, asigura sanatatea sistemului digestiv, creste randamentul fizic si intelectual si creste si starea generala de bine. Este recomandat mai ales in aceasta perioada pentru ca atunci cand temperaturile oscileaza, imunitatea scade si organismul este predispus la viroze si alte afectiuni de sezon. Mai multe detalii  gasesti aici.

Ropharma este o companie farmaceutica axata pe suplimente alimentare, care detine 2 fabrici proprii (la Tg-Mures si Chisinau ) si o retea de 117 farmacii in toata tara. Astazi am posibilitatea sa va ofer 3 premii ce consta in produse Ropharma si anume: 1 cutie de Activit Colostru Premium, una de Pagosten si o spuma Lady Health.  

Despre Activit v-am povestit mai devreme.
  
Pagosten este un supliment alimentar pe baza de inulina ( o fibra solubila asemanatoare cu otetul) care determina efecte benefice asupra organismului precum: reduce apetitul,  mentine o senzatie de satietate,  stimuleaza absorbtia calciului, imbunatateste metabolismul. Este un supliment alimentar perfect mai ales pentru cei care s-au intors din vacanta cu cateva kilograme in plus si care vor sa isi controleze eficient greutatea. Mai multe detalii gasesti aici

Spuma Lady Health este bazata pe componente bioactive ale filtrat de iaurt probiotic care reechilibreaza pH-ul florei vaginale, reduce mirosul neplacut si protejeaza zona intima a femeii. Igiena si sanatatea intima sunt foarte importante, iar aceasta spuma de curatare ajuta la pastrarea zonelor intime curate si hidratate, avand in acelasi timp afect antibacterian. Produsul se poate utiliza zilnic, dupa tratamente cu antibiotice, in timpul ciclului menstrual, in perioada menopauzei sau a sarcinii. Mai multe detalii gasesti aici. 


Pentru a va inscrie la concurs trebuie sa:
  •  sa fiti fanii paginii mele de facebook La Bella si a paginii Ropharma
  • sa dati share public pe profilul personal de facebook acestui articol
  • sa raspundeti printr-un comentariu la acest post mentionand cel putin o afectiune cauzata de imunitatea slabita a organismului, insotit de linkul catre share. 
  • sa imi urmariti blogul prin GFC sau google followers. 
Concursul incepe azi, 28 August si va dura 10 zile. Voi numerota comentariile si voi extrage 3 numere castigatoare cu ajutorul site-ului random.org 

Sper sa va placa produsele oferite de sponsor si astept cu drag inscrierile voastre :) Succes!  

...........................
Ma iertati ca am intarziat cu extragerea castigatorilor, dar timpul trece prea repede si nici nu mi-am dat seama ca au trecut 10 zile. Daca nu ma atentiona cineva, eu asteptam mult si bine :) Asa ca asta seara am facut lista participantilor si am efectuat extragerea cu random. org Norocoasele sunt Avramescu Evelina, Bianca Cristian si Maria Ramona. Astept datele voastre de livrare prin mesaj privat. Felicitari!    


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu