Beauty News, Lansare Max Factor

Max Factor lanseaza o noua mascara 3 in 1 ce ajuta la obtinerea unor gene impresionante printr-o imbinare isteata intre tehnologia de fabricare a periei si formula produsului. 
Pentru a obtine aspectul ideal pentru gene, un singur produs trebuie sa ofere toate beneficiile posbile: volum, alungire, culoare intensa, curbare. Pentru primele 3 caracteristici din aceasta lista a fost creata  Mascara Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1, iar daca va doriti si ultima trebuie doar sa va curbati genele cu un cleste de gene inainte de aplicarea rimelului. 

Multe femei cred ca pentru a obtine un aspect intens al genelor este nevoie de o perie mare insa adevarul stiut de make-up artisti este ca situatie este tocmai inversa. Aspectul cel mai incantator al genelor se obtine cu ajutorul unei perii suple care, nu numai ca asigura volum si alungire, dar permite aplicarea formulei cu precizie conferind un aspect impresionant de la baza la varf.  Peria cu “impact instant” a mascarei Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 a fost creata sa exceleze in obtinerea unor gene impresionante prin depunerea unei cantitati mai mari de formula pe gene in comparatie cu periile mai groase.  Calitatea sa unica este ca peria incarca cu formula baza genelor ceea ce le face sa se ridice. Acest fapt combinat cu fibrele de alungire din formula duc catre un aspect intr-adevar incredibil al genelor.

Acest tip de aplicator maximizeaza contactul dintre formula si gene obtinandu-se astfel un volum instant. Cand este scoasa din tub, peria este incarcata cu o cantitae mare de formula distribuita egal pe suprafata periei asigurand o transformare majora a genelor inca de la prima aplicare. La contactul cu genele, perii piaptana genele dinspre interior si le separa. 

Cum functioneaza aceasta formula unica pentru volum si alungire?

  • VOLUM: formula contine mici particule sferice de ceara care actioneaza ca distantiere intre gene ceea ce le face sa para mai pline.
  • ALUNGIRE: formula permite ca fiecare tub sa contina peste 30,000 de fibre negre de carbon. Cand este aplicata, aceste fibre se “tes” intr-o formula maleabila care rezulta intr-un aspect de gene mai lungi
  • NEGRU INTENS: negrul intens este rezultat din fibrele negre de carbon.

Creme Puff Blush permite femeilor sa isi completeze machiajul cu un fard de obraz rezistent si care ofera acoperirea dorita in functie de cate straturi sunt aplicate. 

Cercetarile arata ca femeile care poarta fard de obraz sunt percepute ca fiind mai tinere, astfel fardul de obraz devine un produs obligatoriu pentru un aspect tanar si radiant. Cu toate acestea se poate obtine efectul invers daca produsul nu este de calitate sau este aplicat gresit. Max Factor ofera solutia pentru a evita orice greseala in aplicarea fardului de obraz prin noul Crème Puff Blush care are o formula usoara obtinuta prin coacere in cuptor si care contine pigmenti extrem de fini si cu multe tonalitati. Acestia se combina uniform, scotand in evidenta tonurile naturale ale pielii, pentru un aspect intr-adevar natural si fara cusur.  

Cum functioneaza formula?
Crème Puff Blush permite “construirea” culorilor oferind astfel controlul femeilor in aplicarea sa corecta. Indiferent daca se doreste un aspect natural sau o conturare intensa, culoarea se obtine aplicand strat dupa strat:
  • Formula coapta in cuptor – ofera o senzatie fina, ca de catifea si permite obtinerea unui aspect neincarcat.
  • Pigmenti extrem de fini si cu multe tonalitati - se combina uniform scotand in evidenta tonurile naturale ale pielii.
Eu am inceput deja sa folosesc Creme Puff Blush, nuanta Lovely Pink  si mi se potriveste perfect. Inca nu am folosit mascara, dar o sa va povestesc alta data pe larg despre ele. 







2 comentarii:

  1. Rimelul ca rimelul, dar un blush Creme Puff trebuie neapărat să încerc (sun fan declarat al pudrei Creme Puff, sunt curioasă dacă m-ar cuceri și blush-ul)! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihalache Mirela Sorina29 aprilie 2015 la 09:42

    blush-ul ca blush-ul :) eu sunt fan rimel Max factor :)

    RăspundețiȘtergere