O noua gama de produse Apidermin Lejer

Acum cateva zile am vazut pe net o veste buna: Complexul Apicol Veceslav Harnaj lanseaza o noua gama de produse denumita Apidermin Lejer. Cu aceasta ocazie ei au inceput si  o campanie de testare a acestor produse, la care se poate inscrie oricine are un blog, un canal de youtube, un cont de Instagram/Pinterest sau pur si simplu un cont de facebook! 


Daca vreti sa va inscrieti, trebuie doar sa trimiteti un mail la marketing@complex-apicol.ro prin care solicitati conditiile de participare. 

In urma inscrierii in campania de testare veti primi produsele Apidermin Lejer full size: 
  • lapte demachiant lejer 
  • lotiune tonica hidratanta
  • crema lejera regeneranta de noapte
  • crema lejera hidratanta de zi

Pentru mine un ten fericit este un ten sanatos. Pentru un ten sanatos, curatarea si hidratarea sunt esentiale. De asemenea folosirea de produse adecvate tipului nostru de ten este obligatorie. Nu poti folosi o crema pentru un ten uscat daca tu ai un ten gras si invers. Daca iti cunosti tenul atunci sti cum sa il ingrijesti si ce tipuri de produse sa folosesti. 

Ca sa determini ce tip de ten ai (normal, gras, uscat, mixt) poti face urmatorul test: spalati-va pe fata si tamponati-o putin cu un prosop curat. Dupa aproximativ 15 minute, luati o foaie alba de hartie si atingeti usor fata cu ea. Presati-o cu palmele incet. 
Daca aveti fata curata, luminoasa si hartia ramane curata , fara urme de sebum (grasime) pe ea, inseamna ca aveti un ten normal. Daca tenul are un aspect uscat si e aspru la atingere , iar pe hartie nu sunt urme de sebum, tenul vostru este uscat. Daca fata este lucioasa si hartia are urme de grasime, pe aproximativ 70% din suprafata, atunci aveti un ten gras. Daca observati urme de sebum in zona pometilor, pe frunte, si pe barbie atunci aveti un ten mixt.

Voi stiti ce tip de ten aveti? Ce inseamna pentru voi un ten fericit? 






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu