Halloween food, pizza

Am multi prieteni americani, atat reali cat si "de umplutura", adica oameni cu care m-am imprietenit pentru ca folosim aceleasi aplicatii, a se citi jocuri, iar de cateva zile facebook-ul meu e invadat de statusuri despre costume, dovleci sculptati si mancare cu tematica de Halloween. Dintre toate mi-a atras atentia o fotografie cu o pizza care chiar daca are pe ea stafii desenate pare delicioasa si as manca-o oricand! 
Mi-a placut ideea atat de mult incat am pornit o mica campanie de cercetare: pizza de Halloween. Si am gasit cateva variante amuzante, aratoase si deloc scary. Ca tot astept vizita unor prieteni, ce au si copii. Vom transforma gatitul intr-o activitate haioasa, cat si un proiect de invatat ca sa zic asa.  Invata sa gateasca prin joaca. Iar eu scap de corvoada gatitului in masa. Asa fiecare va manca ce isi face ! Inseamna ca-s o gazda rea? Nuu, eu zic ca-s inventiva! Sper sa gandeasca si ei la fel. Acestea sunt pozele mele de inspiratie:
 Si daca o pizza normala e prea mult de decorat, am si variante de inspiratie pentru copii pe masura lor, mini pizza:

 Ce parere aveti despre acest modele de pizza, ati manca? Eu, da, categoric da! Anumite feluri de mancare de Halloween sunt cu adevarat revoltatoare, dar acestea mi se par chiar dragute. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu