Ce fel de CADOU sa ii oferi iubitului tau, in functie de OCAZIE

Fie ca de abia ti-ai cunoscut partenerul cu cateva saptamani in urma sau, din contra, sunteti impreuna de ani intregi, fiecare ocazie speciala trebuie marcata prin gesturi deosebite. Astfel, zile precum onomastica sa, ziua de nastere, Craciunul sau aniversarea voastra sunt ocaziile perfecte pentru a-i dovedi iubirea si aprecierea ta.

Iata cum iti poti surprinde partenerul de fiecare data, cu un cadou INEDIT!
  •  De ziua lui de nastere

Ziua de nastere a iubitului tau este speciala, astfel ca trebuie sa profiti de ocazie pentru a-i transmite sentimentele tale sincere. Daca locuiti impreuna, surprinde-l dimineata, imediat ce se trezeste, cu un mic dejun delicios, care sa il rasfete inca de la primele ore ale zilei. Daca nu locuiti in aceeasi casa, trimite-i un mesaj original, pe care sa il citeasca exact atunci cand deschide ochii. Cu siguranta, va fi placut impresionat! In plus, ofera-i si un cadou material, gandit special pentru el. Gasesti cu un simplu click aici cele mai stylish camasi barbatesti, dintre care sa o alegi pe cea potrivita lui. In mod sigur, va arata senzational purtand-o!
  • De Craciun

Craciunul este un alt prilej pentru a trai momente de vis, alaturi de partenerul tau. De aceea, poti opta pentru un dar special, de care va puteti bucura impreuna. Comanda de la VINexpert.ro cadouri de CRACIUN pt. el, precum seturile atent concepute. Acestea contin o sticla de vin de cea mai buna calitate, pe care o puteti savura la lumina lumanarilor, precum si delicatese fine: ciocolata, trufe belgiene sau terina de Alsacia. Completati experienta cu impodobirea bradului de Craciun si petrecerea unei vacante in doi, la o cabana de la munte, daca va atrage acest lucru. 
  • Cu ocazia aniversarii voastre

Ziua in care v-ati cunoscut poarta o semnificatie profunda, asa ca merita sarbatorita, in fiecare an. Pentru aceasta ocazie, este recomandat sa apelezi la un cadou bazat pe experienta, mai degraba decat pe ceva material. Asadar, poti planifica o cina romantica, intr-unul dintre locurile voastre preferate, sau un picnic relaxant, in doi. De asemenea, daca ai un spirit artistic si creativ bine dezvoltat, poti concepe un cadou inedit. Scrie, pe mai multe fasii de hartie, cate un motiv pentru care il apreciezi pe iubitul tau. Impatureste biletelele si pune-le intr-un borcan, pe care il vei decora, ulterior. Daruieste-i creatia ta partenerului, care va ramane uimit, cu siguranta, de inventivitatea ta!

Asadar, pune in practica aceste tips-uri, atunci cand se iveste ocazia. In plus, tine minte ca nimic nu spune „te iubesc!” mai bine decat un gest sincer, spontan, facut din adancul sufletului!







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu