Decoreaza-mi casa

Prietena sau prietenul tau si-a luat casa  si nu stii ce sa ii cumperi cadou de casa noua? Pe deasupra esti presat de timp si nu apuci sa mergi intr-un magazin sa alegi ceva? Nici o problema.  Magazinul online Decorami.ro te scoate din impas. Ai la dispozitie o gama variata de produse si preturi pentru toate buzunarele la doar un click distanta. Poti alege:

Lenjerii de pat

 

Fie ca alegi  o lenjerie imprimata 3D, una creponata sau una simpla din bumbac 100% nu ai cum sa dai gres pentru ca in orice casa niciodata nu ai prea multe lenjerii de pat. Iar daca te gandesti ca trebuie schimbate saptamanal, chiar mai des daca esti obsedat de curatenie, atunci trebuie sa ai mereu rezerve. Iar daca esti pe faza si prinzi oferta 1+1 gratis, poti pastra una pentru tine sau pentru viitorul amic care isi ia casa! 

Un set pentru baie


Format de obicei dintr-un halat de baie si prosoape ambalate intr-o cutie de carton este un cadou ideal atat pentru o femeie, cat si pentru un barbat. Sau poti opta pentru setul  halat de baie pentru ea si pentru el daca este vorba de un cuplu.

O cuvertura pentru pat
Perfecta pentru persoanele care nu suporta greutatea pilotei si vor ceva light sa se acopere, pentru protectia lenjerie de pat sau pur si simplu pentru a chimba spectul camerei si a da un aer elegant dormitorului.  

In acest moment pe site este activa promotia 2+2 gratis si transport gratuit, adica primiti 4 lenjerii de pat cu doar 250 de  lei fara taxa de transport. Eu zic ca merita sa profitati de aceasta oferta, fie ca e pentru voi, fie ca alegeti cadouri pentru prieteni! Bafta la ales :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu