6 modalitati prin care iti poti rasplati angajatii!


 Fara indoiala, unii dintre angajatii tai sunt mai motivati decat altii. Insa stii prea bine ca este nevoie ca o echipa sa lucreze in acelasi ritm, astfel incat rezultatele companiei sa fie exceptionale. De aceea, presupunand ca iti doresti ca toti angajatii tai sa fie multumiti si, in acelasi timp, motivati trebuie sa gasesti mereu modalitati prin care sa poti face acest lucru, iar compania ta sa cunoasca un succes rasunator! Pentru a reusi sa gasesti un echilibru, iar angajatii tai sa se simta excelent la locul de munca, inspira-te din lista de mai jos si rasplateste-i conform efortului depus.

 Iata cum iti poti rasplati angajatii:


1) Pentru inceput, pentru eforturile pe care le fac zilnic, ii poti recompensa pe salariatii tai prin amenajarea unui mediu de lucru excelent. Astfel, asigura-te ca ii intrebi de fiecare data despre lucrurile de care au nevoie la birou, lucruri necesare pentru buna desfasurare a activitatii, dar si pentru confortul lor. De exemplu, poti achizitiona odorizant pentru camera de la ARLICO pentru fiecare incapere, dar si uscatoare de maini sau dispensere pentru hartie. Mai mult, trebuie sa te interesezi de confortul angajatilor, intrucat acestia petrec chiar si 9 ore pe scaun, lucru care se poate dovedi destul de incomod. De aceea, poti comanda perne ecologice de la www.greenqueen.ro pe care ei sa le puna la spate si sa stea mult mai bine.


2) Apoi, fii atent de fiecare data cand este ziua unui angajat si nu o lasa sa treaca nemarcata fara un  cadou din partea companiei. In acest mod, ei se vor simti rasplatiti si apreciati. Intra si descopera aici bijuterii rafinate pentru doamne, iar pentru domni indreapta-te catre seturi care contin camasi, curele sau alte articole de acest tip.
3) O alta modalitate prin care iti poti rasplati si motiva angajatii este prin acordarea unor bonusuri de performanta. Astfel, acestia vor dori sa obtina bonusul si vor munci din greu pentru a reusi. De asemenea, poti organiza concursuri, unde sa recompensezi angajatul lunii.

4)  Totodata, angajatii sunt recunoscatori cand angajatorul le acorda concediu de odihna in momentul in care au nevoie, indiferent ca este anuntat doar cu o zi inainte. De aceea, trebuie sa fii deschis si sa iti intelegi angajatii, precum si faptul ca au si ei anumite responsabilitati si griji a caror rezolvare nu suporta amanare.

5) De asemenea, pentru a le arata cat de mult ii apreciezi, organizeaza odata la cateva luni cine festive. Cauta locuri unde se poate manca bine si unde puteti sa va bucurati de timpul petrecut impreuna. Astfel, vei avea ocazia sa ii cunosti mai bine si sa afli mai multe despre ei.

6) O alta modalitate prin care ii poti recompensa pe salariatii tai pentru eforturile depuse este prin organizarea unor teambuilding-uri. Intotdeauna o astfel de minivacanta aduce un plus de energie. De asemenea, ai grija ca activitatile pe care le veti avea sa fie distractive si sa implice colaborarea, astfel incat sa formezi echipe unite!

Asadar, daca vrei sa iti rasplatesti angajatii si acestia sa se simta motivati continuu, atunci tine cont de sfaturile de mai sus si vei avea o echipa foarte buna! Mult succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu